Grafisch Huis Boxmeer

Ron Baumler van Grafisch Huis Boxmeer stelt zich voor:

“Al bijna 30 jaar praktijkervaring binnen de uiteenlopende aspecten van de grafimedia branche. In staat om tot in detail mee te denken met de verscheidenheid aan producten en projecten waar klanten vandaag de dag mee aankloppen.”

“Ik ben een gedreven grafisch vakman met een regionaal hart en oog voor de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.”

Vanaf 18 februari 2015 is onze nieuwe vestiging aan het Mediaplein in Boxmeer geopend onder de naam Grafisch Huis Boxmeer.

De service die u daar van ons kunt verwachten blijft gelijk aan hetgeen u al decennia lang van ons gewend bent binnen het concept van Grafisch Huis van Mameren in Nijmegen.

Of het nu is, voor het meedenken over uw communicatie vraagstuk, het bouwen van een goed vindbare en professionele website, het ontwikkelen van een app, het toepassen van crossmediale toepassingen, het leveren van uw complete drukwerkpakket, signing of het leveren van traditionele repro diensten. Bij Grafisch Huis Boxmeer kunt u nog steeds terecht voor elke vraag of elk probleem op grafisch gebied. U heeft maar één aanspreekpunt en indien gewenst ontzorgen wij uw gehele communicatie traject.

We hopen binnen het platform van het Mediaplein krachten te kunnen bundelen en bij te dragen aan de verbetering van service en diensten van onszelf en onze directe partners.

Een nieuwe locatie, maar nog steeds dezelfde betrouwbare grafische partner en totaaloplosser.

Ook bij Grafisch Huis Boxmeer; alles onder één dak geregeld!



Grafisch Huis Boxmeer
Mediaplein
Spoorstraat 55 H
5831 CJ Boxmeer
Tel. 0485 – 34 68 62
boxmeer@grafisch-huis.nl
www.grafisch-huis.nl