Uitvaartonderneming Schrijen

Uitvaartonderneming Schrijen is ruim 65 jaar een begrip in de regio. Het is een familiebedrijf. Wij, Piet en Bianca Schrijen leiden de uitvaartonderneming.
 
Vanuit de basis van wederzijds vertrouwen en respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten. Kwaliteit, service en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel.
 
Uitvaarten worden stijlvol geregeld en met oog voor detail. Wij besteden veel aandacht aan de auto’s, materiaal en kleding. Ook in de uitvaartcentra is veel aandacht besteed aan de inrichting en aankleding. Wij vinden het belangrijk dat alles er verzorgd uitziet en dat u zich welkom voelt.
 
Wij nemen alle tijd voor u en u krijgt alle tijd voor een goed afscheid.
U mag elke dag op bezoek komen bij de overledene zonder dat elk bezoek extra in rekening wordt gebracht. Mocht een afscheidsdienst in onze aula langer duren dan 3 kwartier – de tijd die gebruikelijk is in een crematorium - dan betaalt u niet extra. In crematoria kan dit oplopen tot honderden euro's.
 
Wij onderscheiden ons van anderen door steeds te kijken naar vernieuwingen zodat nabestaanden een uitvaart kunnen invullen naar eigen wens, geheel passend in de tijd.


Uitvaartonderneming Schrijen
Hollesteeg 1a 
5831 TH Boxmeer 
Tel: 0485-521111 
Fax: 0485-576561

Uitvaaronderneming Schrijen
Gildekamp 14 
5431 SP Cuijk 
Tel: 0485-521111 
Fax: 0485-576561

www.schrijen.com
info@schrijen.com