Van Kempen Advocaten

Van Kempen Advocaten : verzekerd van rechtvaardigheid

Van Kempen Advocaten staat voor rechtvaardigheid! Dat betekent opkomen voor individuele gevallen, die niet het gelijk krijgen waar ze recht op hebben. In veel gevallen wordt het afgelegd tegen grote organisaties met méér geld, méér macht en méér tijd.

Onze passie om te strijden tegen onrecht, zetten wij in voor iedereen die het nodig heeft, van grote ondernemers tot particulieren. Door jarenlange ervaring en expertise te combineren met strijdlust en doorzettingsvermogen, bent u als cliënt van Van Kempen Advocaten verzekerd van rechtvaardigheid.

De experts van Van Kempen Advocaten doen dit door niet te wachten op een conflict, maar door u proactief bij te staan. In het geval van een geschil kan er op die manier snel gehandeld worden, wat uw succeskans aanzienlijk vergroot. Met eerlijk en eigen onderzoek bouwt Van Kempen Advocaten, samen met betrouwbare partners, een sterk dossier waarmee een proces kan worden voorkomen. Mocht een gang naar de rechtszaal toch onvermijdelijk blijken, kunt u vertrouwen op de proceservaring van de experts van Van Kempen Advocaten.

Op de rechtsgebieden aangaande verzekeringen en brandschade hoort Van Kempen Advocaten tot de top van Nederland, met succesvolle high-profile zaken. Naast het verzekeringsrecht hebben wij experts in een aantal specifieke rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, huurrecht en (algemeen) verbintenissenrecht.

Van Kempen Advocaten
Bereklauw 1
5831 PE  Boxmeer
0485-581170
info@vankempenadvocaten.nl
www.vankempenadvocaten.nl